АНГЛИЙСКИ ЗА РАБОТА е присъствен курс, предназначен основно за учили Английски. Насочен е към придобиване на умения за работа в чуждоезикова среда в съответствие с новите стандарти на Съвета на Европа.

За целта ударението се поставя НЕ върху учене на думи и граматика, а върху УПОТРЕБАТА им, като се развива подсъзнателна компетентност за правилно прилагане на граматиката.

Обучението е интерактивно, провежда се в озвучена зала с мултимедиен проектор и лицензиран софтуер BlitzExpress за аудиторно ползване.

След 100 учебни часа курсистите ще могат да говорят свободно Английски, НЕЗАВИСИМО от познаниято им в началото.
Обучението може да бъде обогатено с допълнителни модули със специализирана терминология, както и с кратки тематични семинари с комуникативна насоченост (Workshops).


 За да отворите документа се нуждаете от Adobe Reader.

АНГЛИЙСКИ ЗА РАБОТА е присъствен курс, насочен към придобиване на умения за работа в чуждоезикова среда в съответствие с новите стандарти на Съвета на Европа. Обучението е интерактивно, провежда се в озвучена зала с мултимедиен проектор и лицензиран софтуер. Акцентува се върху комуникацията, тренират се целенасочено слух, произношение и говорни умения
Clicky Web AnalyticsЛични данни